Juffrouw

@lammert Slecht opgevoedde jongeren maken het er voor jonge dames en gezinnetjes ook niet gezelliger op. Denk dat het niet alleen aan de prijzen ligt.

Dames. Ik heb echt zitten GIEREN op het toilet net met m'n menstruatiecup in m'n hand. HOE KRIJGT EEN MENS DIT HET LICHAAM IN?

Onvermijdelijk Mark Parsons is ontslagen bij het Dames Nederlands elftal voetbal en terecht lijkt ons , het voetbal van de dames was toch ook niet om aan te gluren het geklungel deed je toch zeer aan de ogen. Nu maar hopen dat het licht gaat branden bij de KNVB.

Neem zeker eens een kijkje op klassedames.nl U vind er niet alleen dames van ILLUSION Escort maar ook andere lieve, mooie, en hete dames. Ruime keuze om uw top date te verkrijgen. BEL Naar Illusion of een andere dame, krijg de nodige informatie en boek uw afspraak.

Wees nou eens eerlijk mensen, vrouwen moeten allemaal wit zijn en maatje 36 hebben en het liefst een pruillipje. Zo is het toch in de westerse wereld? O wacht even, zie net wat foto's van westerse dames. nos.nl/artikel/244000…

@HansBlom2 @oranjevrouwen Martens, Spitse,vd Gragt, Nouwen en Janssen kun je gewoon vervangen door jeugdige voetbalsters. Ook die zullen beginnersfouten maken maar loopvermogen,snelheid is een jeugdige kwaliteit die de andere dames steeds meer gaat ontbreken.

@deborah_journey Verkeerde medium. De dames die hier zitten hebben haar op hun tanden (figuurlijk) en die zullen juist niks faken.

@MinaMorkoc Ik heb een vrouwengezin, maar strijken deed en doe ik beter dan de dames. Ik heb geen verstand van strijkijzers, maar krijg met allemaal (in mijn leven div versleten) een goed resultaat al zeg ik het zelf 😉. Dus ga voor simpel. En nee, ik kom bij u niet strijken.

@rblommestijn @BasicFitNL Professioneel ophitser Raisa Blommestijn dames en heren... wat een niveau laat ze weer zien

Ze kunnen er ook niks aan doen. Voor de goede orde, links van ze is schaduw zat. Dag dames👋

de dames van Aurora Massages zijn een tikkeltje ondeugend! Wip even binnen....😍

test Twitter Media - de dames van Aurora Massages zijn een tikkeltje ondeugend!

Wip even binnen....😍 https://t.co/Q9VuP2mw77
test Twitter Media - de dames van Aurora Massages zijn een tikkeltje ondeugend!

Wip even binnen....😍 https://t.co/Q9VuP2mw77
test Twitter Media - de dames van Aurora Massages zijn een tikkeltje ondeugend!

Wip even binnen....😍 https://t.co/Q9VuP2mw77

#COLUMN De Bank-dames, zonder uitzondering knap, wat toch best iets zegt over carrièrekansen binnen een bank, zijn de balans tussen ego en ideeën kwijt. De drang om op tv te komen en de mening te verkondigen wint het van de inhoud.Wij paupers zijn met meer powned.tv/artikel/wij-pa…