Het merk Louis Widmer en producten lous widmer

Het merk Louis Widmer is in 1960 opgericht door vader en zoon Widmer. Na jarenlange ervaring in de cosmeticamarkt wilden ze hun eigen visie verwerken in innovatieve producten. Ze stelden hun leven in teken van de huid. Gefascineerd door dit bijzondere orgaan wilden ze er alles aan doen om een zo goed mogelijke verzorging te ontwikkelen voor alle huidtypes.

De producten van louis widmer worden in Zwitserland volgens farmaceutische productienormen gefabriceerd. Dat betekent dat alle crèmes en lotions aan bijzonder strenge eisen onderworpen. Maar ook de grondstoffen moeten aan deze hoge eisen voldoen. Omdat het productieproces plaatsvindt in een omgeving met gezuiverde lucht en een hogere luchtdruk, hoeven er minder conserveringsmiddelen gebruikt te worden. Dat betekent dat de verzorging van Louis Widmer door bijna alle huidtypes zeer goed verdragen wordt.

Het assortiment van Louis Widmer bestaat uit een uitgebreide huidverzorgings- en reinigingslijn voor diverse huidtypes variërend van de zeer droge huid, tot de vette en onzuivere huid. Daarnaast biedt dit merk ook lichaamsverzorging aan zoals crèmes en lotions, maar ook verzorging voor handen en voeten. In het hedendaagse assortiment mag zonbescherming natuurlijk niet ontbreken, dus ook hierin voorziet Louis Widmer. De allerkleinsten onder ons kunnen genieten van een speciale lijn voor de tere huid van baby’s die recent werd ontwikkeld.

Zoals je ziet is een goede verzorging met Louis Widmer voor het hele lichaam mogelijk. De hoge kwaliteitsstandaard biedt je de garantie op een innovatief, maar betrouwbaar product, dat erg goed door de huid verdragen wordt en bijdraagt aan een gezonde huid.